Valk Vers bezorgt vooralsnog alleen in Apeldoorn en omgeving. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe hier de postcodecheck.Wij bezorgen in Apeldoorn en omgeving. Doe de postcode check

Over Valk Vers

Van groentetuin tot maaltijden: vers voor u gemaakt

Valk Vers is onderdeel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. In 2013 startten we in de achtertuin van het hotel met de aanleg van onze eigen groentetuin. De groenten en kruiden die groeien in de tuin werden vanaf de start verwerkt in de gerechten van De Cantharel en van restaurant Huisje James dat ook op het terrein van het hotel ligt en onderdeel is van De Cantharel. We verwerken alle ingrediënten zo puur en dus zo gezond mogelijk. Dat vinden we belangrijk. Onze groentetuin is bekroond als Erkend Veluws Streekproduct en in de totstandkoming van onze gerechten zoeken we waar mogelijk de samenwerking met andere leveranciers van biologische en ambachtelijke streekproducten. 

 


 

Van groentetuin tot verswinkel

Na de start van de groentetuin werd ook Valk Vers geboren. Binnen Valk Vers was de visie om zoveel mogelijk te werken met verse, gezonde producten en toe te werken naar gerechten waarin groente veel meer de hoofdrol zou spelen in plaats van een bijrol. Zodat onze gerechten niet alleen lekker en vers zijn; maar ook passen in een gezonde en actieve levensstijl. Onze visie groeide uit; en in juni 2017 openden we in Ugchelen de eerste Valk Vers winkel. Naast streekproducten en delicatessen startten we daar met de verkoop van kant en klare verse maaltijden. 
In mei 2019 is de Valk Vers winkel verhuisd naar de Cantharel.
 

Valk Vers: omdat lekker en gezond heel goed samengaan

Maar onze visie groeide verder. We genieten ervan om te werken met mooie, verse (streek)producten en ze te verwerken tot heerlijke maaltijden die niet alleen lekker maar ook nog gezond zijn. We leren steeds meer hoe voeding en gezondheid elkaar beïnvloeden. Met onze Valk Vers maaltijden willen we actief een steentje bijdragen aan de gezonde levensstijl van mensen.
Daarnaast vinden we het gewoon heel leuk om te werken met zulke mooie producten. In Ugchelen bevindt zich een proefkeuken, waar we iedere keer weer met plezier nieuwe recepten ontwikkelen en waar we dagelijks koken: iedere dag worden onze maaltijden vers voor u gemaakt. We verwerken de beste producten uit onze achtertuin, de Veluwe, in maaltijden waar u als gast van kunt genieten. Nu voor het eerst ook thuis en op uw werk.
 

Sterker & Lichter

Valk Vers begon in de groentetuin, maar is uitgegroeid tot een foodconcept waarin we het beste van de Veluwe bij u thuis brengen op het bord.  Omdat we lekker eten en gezondheid belangrijk vinden en omdat we graag voor u koken! Lekker en gezond kunnen heel goed samengaan en dat laten we u graag zien in onze nieuwe maaltijden. We hebben voor Valk Vers twee verschillende labels ontwikkeld: Sterker en Lichter. Beide passen ze heel goed in een gezonde en actieve levensstijl en van beide kunt u heerlijk en onbezorgd genieten. Meer over Sterker en Lichter kunt u lezen op deze pagina en een overzicht van al onze maaltijden vindt u hier.
 

Bob Zeeuw van der Laan

Initiatiefnemer van Valk Vers is Bob Zeeuw van der Laan. Als 4e generatie Van der Valk ondernemer staat hij sinds 2008 aan het roer van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel, dat door zijn ouders geopend werd in 1971. Bob heeft het roer overgenomen en het hotel uitgebreid en omgebouwd tot een Veluwse Hotelhoeve, met onder andere een paardenhotel en restaurant Huisje James. Bob is tevens eigenaar van Restaurant Red in Amsterdam. Meer lezen over Bob, zijn visie op eten en wat zijn favoriete Valk Vers gerechten zijn? Kijk dan bij 'Aan tafel bij'. In het najaar van 2018 verscheen in het Van der Valk Magazine een mooi artikel over de geschiedenis van Valk Vers. U kunt het hier lezen.

Aan tafel bij

Wij gaan voor lekker en gezond eten

Bob

Bob is initiatiefnemer van Valk Vers. 

Omdat het anders kan en anders moet. En dat is het waard om voor te knokken.

×

Inloggen

×

Check uw postcode

Gefeliciteerd!

We bezorgen bij u in de buurt!

Bestel direct een maaltijd

Helaas!

Wij bezorgen nog niet bij u in de buurt. U kunt de maaltijden wel bij ons afhalen.

Bestel direct een maaltijd
Check nog een keer