Valk Vers bezorgt vooralsnog alleen in Apeldoorn en omgeving. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe hier de postcodecheck.Wij bezorgen in Apeldoorn en omgeving. Doe de postcode check

Hoe werkt het

Ontdek Valk Vers

1. Maak uw keuze

Kies een overheerlijke maaltijd uit ons menu. We koken dagelijks en hebben een aantal vaste items op ons menu; maar ook iedere week een aantal wisselende gerechten. Onze gerechten zijn zowel geschikt voor de lunch als voor het diner.
U kunt bestellen vanaf €15, maar natuurlijk kunt u ook meer maaltijden tegelijk bestellen. Onze  maaltijden zijn 3-5 dagen houdbaar in de koelkast. Verderop deze pagina leest u meer informatie over onze maaltijden. En een overzicht van al onze maaltijden vindt u hier
Als u een gerecht aanklikt, ziet u direct de ingrediënten en bijzonderheden. Alles gemakkelijk en overzichtelijk op een rij.
 

2. Plaats uw bestelling

Nadat u een maaltijd uitgezocht heeft, kunt u ook een keuze maken uit onze heerlijke bijgerechten. Denk bijvoorbeeld eens aan onze kids-gerechten, soepen en desserts. Deze bijgerechten worden in combinatie met een maaltijd verkocht.
 

3. Afhalen

Wanneer uw bestelling compleet is, kunt u kiezen wanneer u uw bestelling wilt afhalen in de winkel. We werken aan een nieuw bezorgmodel en bezorgen daarom deze periode niet aan huis.
Uw bestelling afhalen kan in Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel, aan de Van Golsteinlaan 20.
Afrekenen kan gelijk makkelijk online via iDeal. Zo hoeft u ter plekke niet meer te betalen. 

Tip: wist u dat u ook als bedrijf bij ons kunt bestellen? Dat kan gewoon via deze website; maar u kunt ook contact met ons opnemen voor meer mogelijkheden.
 

4. Eet smakelijk

Wij koken, u geniet! Van onze salades kunt u direct genieten. Onze 'warme' maaltijden hebben een sticker op de verpakking met de bereidingswijze. Al onze maaltijden zijn op te warmen in de oven (maximaal 100 graden i.v.m. hittebestendigheid bakje) of magnetron. Op de verpakking vindt u ook een 'tenminste houdbaar tot' sticker. Wist u dat we in onze keuken iedere dag verse maaltijden bereiden en dat onze 'warme' maaltijden 3-5 dagen houdbaar zijn? Natuurlijk wel in de koelkast bewaren!
Iedere week hebben we nieuwe verrassende maaltijden met lekkere en bijzondere ingrediënten. Daarnaast zijn er altijd een aantal vaste favoriete maaltijden in ons menu.

×

Inloggen

×

Check uw postcode

Gefeliciteerd!

We bezorgen bij u in de buurt!

Bestel direct een maaltijd

Helaas!

Wij bezorgen nog niet bij u in de buurt. U kunt de maaltijden wel bij ons afhalen.

Bestel direct een maaltijd
Check nog een keer