Valk Vers bezorgt vooralsnog alleen in Apeldoorn en omgeving. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe hier de postcodecheck.Wij bezorgen in Apeldoorn en omgeving. Doe de postcode check

Hoe werkt het

Ontdek Valk Vers

1. Maak uw keuze

Kies een overheerlijke maaltijd uit ons menu. We koken dagelijks en hebben een aantal vaste items op ons menu; maar ook iedere week een aantal wisselende gerechten. Onze gerechten zijn zowel geschikt voor de lunch als voor het diner.
U kunt bestellen vanaf €15, maar natuurlijk kunt u ook meer maaltijden tegelijk bestellen. Onze  maaltijden zijn tot wel 3 dagen houdbaar in de koelkast. Verderop deze pagina leest u meer informatie over onze maaltijden. En een overzicht van al onze maaltijden vindt u hier
Als u een gerecht aanklikt, ziet u direct de ingrediënten en bijzonderheden. Alles gemakkelijk en overzichtelijk op een rij.
 

2. Plaats uw bestelling

Nadat u een maaltijd uitgezocht heeft, kunt u ook een keuze maken uit onze heerlijke bijgerechten. Denk bijvoorbeeld eens aan onze kids-gerechten, soepen en desserts. Deze bijgerechten worden in combinatie met een maaltijd verkocht.
Wist u dat we onze maaltijden gekoeld leveren? Zo kunt u ze voor de hele week in huis halen.
 

3. Bezorgen of ophalen

Wanneer uw bestelling compleet is, kunt u kiezen of u uw bestelling wilt laten bezorgen of wilt afhalen in de winkel. Als u in de bezorgregio woont kunt u kiezen uit een aantal bezorgtijdvakken. Woont u in Apeldoorn en bestelt u tussen 16.00-19.00 uur? Dan kunnen wij uw bestelling ook zo snel mogelijk bij u thuis brengen. Kijk hier voor een overzicht van al onze bezorgtijden. 
Uw bestelling afhalen kan natuurlijk ook! Dat kan in Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel, aan de Van Golsteinlaan 20.
Afrekenen kan gelijk makkelijk online via iDeal. Zo hoeft u aan de deur niet meer te betalen. Komt u afhalen maar bestelt u vooraf? Ook dan rekent u online af en staat de bestelling in de winkel voor u klaar.

Tip: wist u dat u ook als bedrijf bij ons kunt bestellen? Dat kan gewoon via deze website; maar u kunt ook contact met ons opnemen voor meer mogelijkheden.
 

4. Eet smakelijk

U krijgt uw maaltijd kant-en-klaar en gekoeld afgeleverd thuis of op het werk door een van onze Valk Vers bezorgers. Wij koken, u geniet! Van onze salades kunt u direct genieten. Onze 'warme' maaltijden hebben een sticker op de verpakking met de bereidingswijze. Al onze maaltijden zijn op te warmen in de oven (maximaal 100 graden i.v.m. hittebestendigheid bakje) of magnetron. Op de verpakking vindt u ook een 'tenminste houdbaar tot' sticker. Wist u dat we in onze keuken iedere dag verse maaltijden bereiden en dat onze 'warme' maaltijden wel tot 3 dagen houdbaar zijn? Natuurlijk wel in de koelkast bewaren!
Iedere week hebben we nieuwe verrassende maaltijden met lekkere en bijzondere ingrediënten. Daarnaast zijn er altijd een aantal vaste favoriete maaltijden in ons menu.

×

Inloggen

×

Check uw postcode

Gefeliciteerd!

We bezorgen bij u in de buurt!

Bestel direct een maaltijd

Helaas!

Wij bezorgen nog niet bij u in de buurt. U kunt de maaltijden wel bij ons afhalen.

Bestel direct een maaltijd
Check nog een keer