Valk Vers bezorgt vooralsnog alleen in Apeldoorn en omgeving. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe hier de postcodecheck.Wij bezorgen in Apeldoorn en omgeving. Doe de postcode check

Foodlabels

Onze verschillende soorten maaltijden

Al onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten. Daarvoor gebruiken we groente uit onze eigen groentetuin en producten van lokale versleveranciers met wie we ook op onze Veluwse Hotelhoeve Van der Valk Hotel Apeldoorn- De Cantharel vaak al jarenlang samenwerken. Onze maaltijden zijn niet alleen erg lekker, bij Valk Vers willen we met onze maaltijden ook bijdragen aan een gezonde en actieve levensstijl. 
Daarom hebben we als Valk Vers twee verschillende soorten maaltijden ontwikkeld. Die hebben we 'Sterker' en 'Lichter' genoemd. Ze zijn te herkennen aan de icoontjes op de verpakking. We vertellen u graag wat meer over onze verschillende soorten maaltijden.
 

1. Sterker 

Onze 'Sterker' maaltijden zitten boordevol verse ingrediënten en zijn ontwikkeld om u net wat meer energie te geven dan een gewone maaltijd. Om van te genieten voor u gaat sporten, of tijdens een drukke werkdag. Maar ook als u energie nodig hebt om aan te sterken en uw lichaam weer op te bouwen zijn onze 'Sterker' maaltijden speciaal voor u ontwikkeld. Ze zijn geïnspireerd op de maaltijden die sporters eten voordat ze een grote prestatie moeten leveren. Op onze maaltijdpagina kunt u door het filter 'Sterker' aan te zetten direct zien welke 'Sterker' maaltijden deze week op het menu staan.
 

2. Lichter 

Onze 'Lichter' maaltijden zijn niet alleen lekker, ze zijn ook bewust gezond. Ze bevatten minder koolhydraten dan onze andere maaltijden maar zitten boordevol groenten en passen daarom prima in een gezonde levensstijl. Let u op uw gezondheid en wilt u graag wat afvallen? Neem dan eens een kijkje bij de 'Lichter' maaltijden op onze maaltijdpagina. Natuurlijk ook als u gewoon op zoek bent naar een heerlijke maaltijd, want ook onze 'Lichter' maaltijden bieden meer dan genoeg energie.  
Voor onze 'Lichter' lijn hebben we ons onder andere laten inspireren door het gelijknamige boek van William Cortvriendt. Hij deed jarenlang onderzoek naar gezonde voeding en legt in zijn boek 'Lichter' uit wat het geheim is van gezonde voeding. Het boek is binnenkort te koop via onze website.


Alle Valk Vers maaltijden worden in onze proefkeuken in Ugchelen voor u bereid. Met verse natuurlijke ingrediënten uit de streek. We werken zoveel mogelijk met groenten uit onze eigen groentetuin en met producten van lokale partners. U proeft de echte smaak van alle ingrediënten, die door onze chefs op een verrassende manier worden verwerkt in de lekkerste gerechten.

×

Inloggen

×

Check uw postcode

Gefeliciteerd!

We bezorgen bij u in de buurt!

Bestel direct een maaltijd

Helaas!

Wij bezorgen nog niet bij u in de buurt. U kunt de maaltijden wel bij ons afhalen.

Bestel direct een maaltijd
Check nog een keer