Valk Vers bezorgt vooralsnog alleen in Apeldoorn en omgeving. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe hier de postcodecheck.Wij bezorgen in Apeldoorn en omgeving. Doe de postcode check

Bezorgtijden

We bezorgen dagelijks in heel Apeldoorn

Direct of voor later

Valk Vers bezorgt verse maaltijden bij u thuis of op het werk. Dat doen we 7 dagen per week in Apeldoorn en de regio. U kunt kiezen voor directe levering of voor een bezorgmoment later in de week wanneer het u uitkomt.
Natuurlijk kunt u uw maaltijd ook bij ons afhalen. Dat kan in Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel aan de Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen.
Wist u dat een deel van onze maaltijden ook te verkrijgen is bij Albert Heijn? Albert Heijn Sprengenpark en Albert Heijn Ugchelen  verkopen een deel van ons assortiment.

Wilt u weten of we ook bij u bezorgen? Doe dan hier de postcodecheck.

Direct bezorgen

Wilt u uw maaltijd direct in huis? Dat kan! Als u tussen 16.00-19.00 uur bestelt en in Apeldoorn woont, kunt u kiezen voor een levering zo snel mogelijk. Dan bezorgen we uw maaltijd zo snel mogelijk bij u aan de deur.
Al onze maaltijden worden bezorgd vanaf De Cantharel in Apeldoorn.
Bestellen kan vanaf €15,- en kost €1,95 per bestelling. Vanaf een besteding van €25,- wordt uw maaltijd gratis bezorgd. 

Vooraf Bestellen

U kunt bij ons ook vooruit bestellen. Tijdens het bestellen kunt u dan kiezen voor een dag en een tijdstip waarop u uw bestelling bezorgd wilt hebben. (onderstaande tijdvakken gelden vanaf donderdag 23 mei)

  • 15.00-16.30 uur (alleen op dinsdag en donderdag beschikbaar)
  • 16.00-17.30 uur (dagelijks)
  • 17.30-19.00 uur (dagelijks

U kunt tot een uur van tevoren uw bestelling plaatsen. Wilt u uw bestelling tussen 16.00-17.30 uur in huis hebben, plaats uw bestelling dan vóór 15.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een andere bezorgdag of een ander tijdvak kiezen. U kunt bij ons tot een week vooruit uw maaltijden bestellen. 


Bezorgen in de regio

Ook in de regio rondom Apeldoorn bezorgen we onze maaltijden. Vóór 14.00 uur besteld? Dan kunt u uw maaltijd dezelfde dag nog in huis hebben. Natuurlijk kunt ook voor een andere bezorgdag kiezen. U kunt uw maaltijden tot een week vooruit bestellen. De bezorgkosten voor een bestelling in de regio zijn €4,95 per bestelling. Het minimale bestelbedrag is €15,- We bezorgen van maandag t/m vrijdag. U kunt die dagen kiezen uit twee tijdvakken:

  • 16.00-17.30 uur
  • 17.30-19.00 uur

Op zaterdag en zondag bezorgen we niet in de regio.

×

Inloggen

×

Check uw postcode

Gefeliciteerd!

We bezorgen bij u in de buurt!

Bestel direct een maaltijd

Helaas!

Wij bezorgen nog niet bij u in de buurt. U kunt de maaltijden wel bij ons afhalen.

Bestel direct een maaltijd
Check nog een keer