Valk Vers bezorgt vooralsnog alleen in Apeldoorn en omgeving. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe hier de postcodecheck.Wij bezorgen in Apeldoorn en omgeving. Doe de postcode check

Aan tafel bij...

Bob

Bob is initiatiefnemer van Valk Vers. 

Valk Vers ontstond al heel wat jaren geleden. In 2013 startten we bij ons hotel, Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel, met een grote moestuin. De groenten uit de tuin verwerken we in onze keuken en op plukmiddagen kunnen buurtbewoners zelf groente plukken voor thuis. Korte tijd hebben we zelfs met een SRV-wagen groente thuisbezorgd in het nabijgelegen dorp en die wagen groeide in 2017 uit tot een eigen verswinkel in Ugchelen, waar we onder het label Valk Vers maaltijden bereiden en verkopen voor thuis. Dat doen we met producten uit onze groentetuin en van lokale leveranciers.

We zijn blij dat we u daar nu ook van mee kunnen laten genieten. Onze maaltijden zijn vanaf nu ook online te bestellen. We brengen ze kant en klaar bij u thuis of op het werk. Gemakkelijk en vers. Iedere dag werken we met een team betrokken collega's samen om dat mogelijk te maken, voor en achter de schermen. En wekelijks staan we met elkaar in de keuken om nieuwe gerechten uit te denken en te proeven en bestaande gerechten nog net een beetje beter te maken.

We houden van lekker en gezond eten; en zijn blij dat we u daar van mee kunnen laten genieten. Zo hoeft u niet iedere dag zelf te koken, dat doen we graag voor u.

Mijn persoonlijke drijfveer is om met de maaltijden die we vanaf nu ontwikkelen en aanbieden, mensen te helpen een klein beetje gezonder te worden. Omdat ik geloof dat het anders kan en anders moet. En dat is het waard om voor te knokken. 

Omdat het anders kan en anders moet. En dat is het waard om voor te knokken.
Bob Zeeuw van der Laan over Valk Vers

Op het menu

Bij Bob

Desserts

Hangop met vers fruit

Yoghurt met aardbeien
×

Inloggen

×

Check uw postcode

Gefeliciteerd!

We bezorgen bij u in de buurt!

Bestel direct een maaltijd

Helaas!

Wij bezorgen nog niet bij u in de buurt. U kunt de maaltijden wel bij ons afhalen.

Bestel direct een maaltijd
Check nog een keer